Kvalitetsstolar från Grammer

Stolar från Grammer är kvalitativa och har mycket bra pris. Hör gärna av dig om du vill ha mer information gällande produkterna och de olika stoltyperna. Vi har ett bra urval av stolar att välja mellan.

Svanabos Lantbrukservice i Kalv, Svenljunga är återförsäljare för samtliga stolmodeller från den tyska stoltillverkaren Grammer som importeras till Sverige.

Vi har stolar, armstöd, reservdelar och tillbehör till: - lantbruksmaskiner
- skogsbruksmaskiner
- truckar
- entreprenadmaskiner


Stolar från Grammer är kvalitativa och har mycket bra pris!


Hör gärna av dig om du vill ha mer information gällande produkterna och de olika stoltyperna. Vi har ett bra urval av stolar att välja mellan. 

Välj rätt stol för din traktor

Lantbrukare som har problem med slit- och belastningsskador kan ofta härleda problemen till traktorkörning och alla långa arbetspass i den. På grund av traktorns konstruktion ställs det ofta höga krav på själva traktorstolen. Genom att investera i en bra och förbättrad stol kan du bespara din kropp mycket problem. En traktorstols livslängd är omkring 10-15 år, efter det bör den bytas ut.


Det finns många stolsmodeller att välja bland. Är ni osäkra på vad för någon stol Ni har idag och vad som skulle kunna passa istället – tveka inte, ring redan idag! Se våra stolar nedan samt alla produkter hos Grammer längre ned.


Kontakta oss för en ny stol till lägsta pris.

Grammer